miercuri, 23 ianuarie 2013

Delta Dunării - Paradisul aproape pierdut?


Proiecție documentar 

DELTA DUNĂRII – “Unul dintre cele mai fantastice locuri de pe glob; o poveste aproape nespusă” (David Lowen, Producător BBC) sau “Balta din fundul curții?” (Liviu Mihaiu, Președinte Salvați Dunărea și Delta)

Cine este Delta? Cine o amenință? Cine o apără?

TU, EU și DELTA?
Cel mai recent documentat despre Delta Dunarii este proiectat în premieră în preajma Zilei Mondiale a Zonelor Umede. În 1991 Delta Dunarii a fost declarată zonă umedă de importanţă internaţională, mai ales ca habitat al păsărilor de apă, în conformitate cu prevederile Convenţiei Ramsar.

Mulțumim Mediana Communication pentru că ne-a ajutat să “legăm” povestea Deltei și Institutului Francez pentru găzduirea proiecției.

Intrarea liberă





Un comentariu:

  1. Am pregatit un traseu deosebit de frumos in Delta Dunarii! Pe langa manastirile si obiectivele turistice din Judetul Tulcea, ne vom plimba timp de 7 ore prin Delta Dunarii cu un vaporas special inchiriat pentru grupul nostru. Vom lua si o masa la un restaurant cu specific pescaresc. Ar trebui sa ne cunoastem mult mai bine tara noastra si frumusetile ei de nedescris! Veniti in Delta Dunarii cu noi pe 7-8 septembrie 2013! Constantin 0748145015 sau io_konstant@yahoo.com http://paginadefolos.blogspot.ro/2013/08/excursie-in-delta-dunarii-si-judetul.html

    RăspundețiȘtergere