joi, 10 martie 2011

Sfârşit de iarna La Poalele Coziei

M-am trezit cu noaptea-n cap, la ora 4:00, ca să prind trenul de Călimăneşti, iar pe drum am prins un răsărit de soare din mers, ce m-a încărcat cu energie pozitivă pentru zilele aşteptate LA POALELE COZIEI.  Acolo, vremea a fost un sfârşit de iarna ca-n poveşti, toţi ne-am bucurat de zăpadă, soare, munte, cascade şi mănăstiri (Stănişoara, Ostrov, Cozia, Turnu).
In prima zi, am urcat pe munte ca să vedem Masivul Cozia cu râul său Oltul. Urcarea muntelui a fost dificilă, cu nişte pante cum nu am mai văzut în viaţa mea, chiar dacă era zăpadă şi soare afară. Pot spune că nu sunt un fan al muntelui, deoarece oboseala, febra musculară mi-au dat bătaie de cap.
A doua zi, mergând spre cascada Lotrişor, drumul a fost bun, rămânând ultimul şi făcând fotografii la natura dată de Dumnezeu.
Ultima zi, a fost o atmosferă plăcută la un “pahar” de fotografii comentate de fotograful Dan Dinu şi întreaga echipă.
Personal, m-am simţit foarte bine la acest Workshop LA POALELE COZIEI, organizat de Dan Dinu, am cunoscut persoane pasionate şi înzestrate de Fotografia de Natura din Bucureşti, Braşov, Timişoara, Sf. Gheorghe şi Baia Mare.
Un comentariu:

  1. Foarte frumos! Felicitari Andreiule! Mult noroc in viata si-n fotografii! :)

    RăspundețiȘtergere