luni, 23 mai 2011

Wild Art - Apel pentru artă

Ce? Proiectul Wild Art se doreşte a fi un apel pentru revigorarea vieţii cultural artistice dobrogene. Ne adresăm artiştilor de pretutindeni pe care îi invităm să participe în calitate de expozanţi, reprezentând mediile specifice artei contemporane: pictura, sculptura, grafica, fotografie, video, design, instalaţie etc.

Galeria de vară Wild Art Vama Veche asigură artiştilor atît spaţiu de expunere a creaţilor personale sau colective, cât şi logistica necesară organizării evenimentului, comunicarea evenimentului şi promovarea artistului.               
Galeria de vară Wild Art asigură celor interesaţi spaţiu de expunere a creaţiilor personale în perioada 15 iunie -15 septembrie 2011, durata fiecărui eveniment fiind de 10 zile.
Pentru fiecare expozant se asigură în cadrul proiectului transportul lucrărilor, cheltuielile de lansare a expoziţiei, printarea unui număr de postere şi pliante de prezentare. Pe toată perioada expoziţiei se asigură protecţia lucrărilor prin sistem video şi pază.
Atât în cadrul expoziţiilor personale cât şi în cazul celor colective, la final, una dintre lucrările expuse trebuie donată către galeria de artă Wild Art, pentru realizarea unui fond de arta permanent.

In atenţia tinerilor artişti:
Artiştii interesaţi trebuie să contacteze organizatorii trimiţând următoarele informaţii: un CV, o prezentare a temei expoziţiei şi fotografii ale lucrărilor, important fiind precizarea numărului de lucrări care vor fi expuse precum şi perioada, cu aproximaţie, în care ar dori artistul să expună. Aceasta va fi stabilită cu organizatorii în funcţie de disponibilităţi şi se va ţine cont de ordinea în care se primesc solicitările. Decizia de realizare a expoziţiei se va face în urma evaluării tânărului artist de către o comisie de specialitate formată din Eusebiu Spanu (preşedintele Uniunii Ariştilor, Constanţa), Gabriela Gheorghe (artist plastic), Bebe Pitei (artist fotograf) şi Laura Stroe (iniţiator şi organizator al proiectului Wild Art).
Acest proiect de promovare a artei şi a tinerilor sau mai putin tinerilor creatori este susţinut financiar de Complexul Turistic Ampfora, Vama Veche, Constanţa.

Cine? Complexul Turistic Amfora, Vama Veche, Constanţa, în colaborare cu reprezentanţi ai  Uniunii Artiştilor Constanţa, Administraţiei locale, Universitatea „Ovidius” Constanţa, Centrul Cultural Judeţean  Constanţa „Teodor T. Burada”, Fundaţia Baylor-Marea Neagră Constanţa, Muzeul de Istorie şi Arheologie Tulcea.

Când? iunie - septembrie 2011.

Unde? Galeria de Vară Wild Art, Complex Turistic Ampfora, Vama Veche, Constanţa.

Cum? Artiştii interesaţi sunt rugaţi să trimită la adresa artwildart@gmail.com un CV însoţit de un text de prezentare al lucrărilor pe care doresc să le expună precum şi fotografii ale acestora. Înscrierea în Agenda Galeriei de Vară Wild Art pentru sezonul iunie-septembrie 2011 se va face pânâ la data de 15 iunie (inclusiv) a.c.                                  

Cui ne adresăm? Laura Stroe, e-mail:  artwildart@gmail.com; tel. 0730351818
                           Nichita Andrei, tel. 0752 923 983


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu