vineri, 3 iunie 2011

EXPO FOTO "DIGITAL 3

Pasiunea pentru fotografie și dorința de a dezvălui și împărtăși frumosul din ceea ce ne înconjoară, de a încerca prin cadrele surprinse să arătăm tuturor că lumea în care trăim poate fi descrisă vizual într-un mod inedit, ne dau șansa de a expune câteva din fotografiile noastre în cadrul expoziției ”DIGITAL 3”, în perioada 11-25 Iunie 2011, la Teatrul ”Jean-Bart” din Tulcea, vernisajul expoziției având loc în data de 11 Iunie 2011, orele 11:00.

”DIGITAL 3” reprezintă pentru expozanții tulceni Petru Șolcă, Andrei Nichita și Costi Adămiță un prilej de a prezenta publicului  lumea văzută prin obiective: stări sufletești, locuri vizitate și port tradițional; toate acestea sunt lângă noi, ne înconjoară, dar timpul nu ne este întotdeauna suficient pentru a le observa.

Domnul profesor Petru Șolcă, un veteran al expozițiilor de fotografie, va prezenta, prin fotografiile expuse, portul tradițional românesc, în general și cel dobrogean, în special, oferindu-ne, încă o dată, șansa de a redescoperi tradițiile din zona Dobrogei de Nord și varietatea etniilor ce formează un frumos mozaic al locuitorilor zonei.

Tânărul Andrei Nichita, deja la a doua expoziție, ne va purta, prin fotografiile realizate, frumusețea locurilor vizitate, a peisajelor minunate, încercând totodată să ne reamintească de faptul că influența oamenilor poate schimba locul în care cu toții conviețuim.

Costi Adămiță, debutant cu această expoziție, prezintă urbanul, așa cum îl știm, în continuă transformare și cu care interacționăm zi de zi, cu al cărui aer dorim să ne contopim. Cum ochii reprezintă fereastra sufletului, portretul reprezintă starea sufletească în fotografie, surprinsă în diferite moduri.

INTRAREA E LIBERĂ

Persoană de contact:
Andrei Nichita
Tel: 0752 923 983


2 comentarii:

  1. Mi-am permis sa postez si eu cateva imagini de la expozitie si un mic articol . Bravo si foarte frumos tot ce am vazut azi . Pacat ca timpul nu mi-a permis sa stau mai mult . http://alicantemir.blogspot.com/2011/06/expo-foto-digital-3-tulcea.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru cuvintele frumoase Ali! Speram ca in viitorul apropiat sa facem o expozitie cu orasul nostru drag TULCEA.

    RăspundețiȘtergere