luni, 25 septembrie 2017

Picnic la Cetatea Noviodunum 2017





Institutul de Cercetări Eco-Muzeale "Gavrilă Simion" Tulcea, în parteneriat cu Primăria orașului Isaccea, Asociația Culturală "Tomis" și Asociația Pro Noviodunum a organizat duminică, 24 septembrie 2017 un Picnic la Cetatea Noviodunum.
Evenimentul a avut scopul de a dezvolta conexiuni și a întări legătura între colectivul de cercetare al șantierului arheologic Cetatea Noviodunum, comunitate și autoritățile locale. Picnic la Cetatea Noviodunum reprezintă o abordare alternativă și neconvențională de promovare a patrimoniului cultural local dobrogean, contribuind totodată la îmbunătățirea accesului și a participării comunității locale la cunoașterea patrimoniului arheologic. Spațiul verde din incinta bazei arheologice Cetatea Noviodunum a fost pregătit pentru activitățile nonformale și interactive.
La acest eveniment au participat prieteni, prieteni ai prietenilor noștri și oameni care au înțeles care este scopul activităților pe care le desfășuram la Cetatea Noviodunum. Astfel, am dorit să sensibilizăm comunitatea locală, să înțeleagă ce înseamnă Patrimoniul.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu